Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bőröndök

Nézzen szét a Noen webáruház bőröndök kínálatunkban! Itt mindenféle bőröndöt megtalál, legyen szó kabin méretű bőröndök, közepes méretű bőröndök, nagy méretű bőröndök, bőrönd szettek, kézipoggyászról, öltönytáskáról, vagy utazótáskáról.
Rendezés:

A Noen termékpalettája sokszínű, változatos. A minőségi termékek széles spektrumot járnak be, így aztán könnyedén ráakadhat arra a típusra, mely jellemvonásaiban teljes mértékig megegyezik egyéni elvárásaival. A nagy raktárkészlet előnye, hogy kompromisszumok nélkül válogathat a lehetőségek közül. A garantált méretek pedig biztosítják arról, hogy a becsekkolásnál nem érhetik negatív meglepetések. Ez a fajta megbízhatóság elengedhetetlenül fontos, mert a légitársaságok által meghatározott előírások nem áthághatóak. Például az 55 x 40 x 20  cm-es megkötés a Ryanair portáján, ha nem is kőbe vésett, de mindenképpen papírra jegyzet korlátozás, aminek az átlépése komoly szankciókat von maga után. A készletünkben szereplő termékek egy része megfelel az előbb emlegetett paramétereknek.

Természetesen nagyobb bőröndökben is gondolkodhat, a lényeg, hogy a kiszemelt termék minden tekintetben összhangot képviseljen egyedi elképzeléseivel. A gurulós, kerekekkel ellátott modellek könnyedén, fennakadások nélkül mozgathatóak, így a mobilizálás gördülékenyen, áldozatok nélkül megoldható. Egy teletömött 67 centis koffernél ez bizony valódi áldás, hiszen nem kell kézben cipelni. A Noen megbízhatóságáról, minőségi termékeiről és esztétikus modelljeiről híres. A négy kerékkel ellátott variációk méltán népszerűek, mivel általuk az a-ból b-be való eljutás rugalmasan kivitelezhető. A legjobb ár/érték aránnyal büszkélkedő bőröndök azon túl, hogy maradéktalanul praktikusak: a pakolás pillanatai élvezhetővé avanzsálnak a kézre álló kialakításnak hála, esztétikum tekintetében sem vallanak szégyent. Az egyes termékek esetén számtalan színvariáció közül válogathat, de akár szett megvásárlásában is gondolkodhat.