Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

Kabin méretű bőröndök (50-59cm)

Kabin méretű bőrönd kétkerekű vagy négykerekű. A kabin bőrönd vásárlás ma már sokkal egyszerűbb, mint régebben, hiszen a kereskedők gyakorta azt is feltüntetik egy-egy bőrönd esetében, hogy melyik repülőgép társaság fedélzetére tudjuk majd felvinni. Válogathatunk wizzair kabin bőrönd, easyjet kabin bőrönd, normál kerekes kabin méretű bőrönd közül. Gurulós bőrönd, kemény fedelű és kiváló minőségű textil utazótáskák közül választhatsz.
Rendezés:

Verage fekete színű kabin méretű bőrönd

28.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.

Verage bordó színű kabin méretű bőrönd

28.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.

Verage petrolkék színű kabin méretű bőrönd

28.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.

A repülőgépes utazások alkalmával különösen nagy jelentősége van annak, hogy milyen méretű bőröndbe pakolja a holmijajit. Ha ugyanis a táskája hossza, szélessége, magassága, súlya nem felel meg maradéktalanul a légitársaságok által meghatározott paramétereknek, akkor búcsút inthet annak, hogy a gondosan összekészített kézipoggyászát felvigye magával a fedélzetre. Az pedig nem lenne túl szerencsés, hiszen bizonyára jó pár olyan holmija van, amit mindig magánál szeretne tartani, még akkor is, ha épp 11-12 km magasan repül egy repülőgép fedélzetén. A webáruházunk kabinbőrönd kínálatában kizárólag olyan táskákat talál, melyek maximálisan ki tudják elégíteni az igényeit, emellett pedig a légitársaságok ellenőrzési pontjain is zöld utat kapnak.

A görgőkkel felszerelt kabinbőröndök mindig jó szolgálatot tesznek, amikor utazásra kerül sor, hiszen rendkívül egyszerűen kezelhetőek, könnyűek és helytakarékos kialakításúak. Az már szinte csak hab a tortán, hogy a dekoratív megjelenésükkel is el tudják kápráztatni az érdeklődőket, akik épp benne vannak a bőrönd vásárlás sűrűjében. Persze naiv gondolat lenne azt hinni, hogy a minőséget és az ellenálló képességet érintő tulajdonságok kevésbé számítanak, hiszen a beszerzésre kerülő táskák ideális esetben nem csak egyszer vagy kétszer lesznek használva az élettartamuk alatt, hanem annál jóval többször. Éppen ezért az is nagyon fontos, hogy a kiválasztott kabinbőrönd kiválóan bírja a rendszeres igénybevételt, és hosszú évek elteltével is meg tudja őrizni az eredetihez hasonló állapotát.