Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagy méretű bőröndök (70-81cm)

Nagy méretű bőrönd kétkerekű vagy négykerekű. Vidd magaddal kedvenc sporteszközeidet utazás során is, ebben segít neked a Noen.hu széles bőrönd és táska választéka.
Rendezés:

Az L-es méretű bőröndök ideális választásnak bizonyulnak azok számára, akik nem aprózzák el a dolgokat, és több napra, illetve hétre elegendő holmival szeretnék megpakolni a táskájukat. Ilyenkor csak és kizárólag azok a modellek jöhetnek szóba, amik tágas belső térrel rendelkeznek, ennek ellenére viszont ugyanolyan kényelmes használatot tesznek lehetővé, mint a kisebb kialakítású társaik. A Noen webáruház nagy bőrönd kínálata bővelkedik a változatos kialakítású modellekben, melyek maximálisa ki tudják szolgálni a felhasználók igényeit, még akkor is, ha magasra teszik a mércét. A választékban a szinte törhetetlen kivitelben készülő kemény fedeles változatok mellett, a formakövető, puha fedeles nagy bőröndök is megtalálhatók, ami egyúttal azt is jelenti, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelően tud szemezgetni az árukészletből.

Bármelyik táska kerül is kiválasztásra, az garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket, és még hosszú évek elteltével is örömteli használatot tesz lehetővé. A Noen által kínált bőröndök különlegessége egyértelműen a minőségi anyagválasztásban, a dekoratív kinézetben, a sokszínű méretválasztékban, a kényelmes használatban, valamint a kimagasló időtállóságban rejlik, mely tulajdonságok egyértelműen az élmezőnybe emelik ezeket a termékeket. Ugyanúgy, ahogy kisebb társaik, a nagy bőröndök is biztonsági zárral vannak ellátva, ami kellő védelmet nyújt a belehelyezett értéktárgyaknak. A vásárláshoz garancia is jár, ami szintén a vásárlók elégedettségét szolgálja.