Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

Nagy méretű bőröndök (70-81cm)

Nagy méretű bőrönd kétkerekű vagy négykerekű. A nagy bőrönd megvásárlását akkor javasoljuk, ha tényleg hosszabb időre utazunk el, hiszen ebben az esetben akár több hétre elegendő ruhát is magunkkal kell vinni. Egy minőségi bőrönd megvásárlásával akár egy egész életre letudhatjuk a nagy bőrönd vásárlást. Törekedjünk a jól pakolhatóságra és arra, hogy a kerekei stabilak legyenek. Kemény oldalfalú, de könnyen szállítható modellt válasszunk. A nagyobb méretű bőröndök általában 76x50x29 centiméter körüliek, így akár egy 2-3 hetes utazáshoz elegendő holmit pakolhatunk bele.
Rendezés:

Az L-es méretű bőröndök ideális választásnak bizonyulnak azok számára, akik nem aprózzák el a dolgokat, és több napra, illetve hétre elegendő holmival szeretnék megpakolni a táskájukat. Ilyenkor csak és kizárólag azok a modellek jöhetnek szóba, amik tágas belső térrel rendelkeznek, ennek ellenére viszont ugyanolyan kényelmes használatot tesznek lehetővé, mint a kisebb kialakítású társaik. A Noen webáruház nagy bőrönd kínálata bővelkedik a változatos kialakítású modellekben, melyek maximálisa ki tudják szolgálni a felhasználók igényeit, még akkor is, ha magasra teszik a mércét. A választékban a szinte törhetetlen kivitelben készülő kemény fedeles változatok mellett, a formakövető, puha fedeles nagy bőröndök is megtalálhatók, ami egyúttal azt is jelenti, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelően tud szemezgetni az árukészletből.

Bármelyik táska kerül is kiválasztásra, az garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket, és még hosszú évek elteltével is örömteli használatot tesz lehetővé. A Noen által kínált bőröndök különlegessége egyértelműen a minőségi anyagválasztásban, a dekoratív kinézetben, a sokszínű méretválasztékban, a kényelmes használatban, valamint a kimagasló időtállóságban rejlik, mely tulajdonságok egyértelműen az élmezőnybe emelik ezeket a termékeket. Ugyanúgy, ahogy kisebb társaik, a nagy bőröndök is biztonsági zárral vannak ellátva, ami kellő védelmet nyújt a belehelyezett értéktárgyaknak. A vásárláshoz garancia is jár, ami szintén a vásárlók elégedettségét szolgálja.