Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

Közepes méretű bőröndök (60-69cm)

Közepes méretű bőrönd kétkerekű vagy négykerekű. A megfelelő bőrönd méret kiválasztását mindig attól érdemes függővé tenni, hogy milyen hosszú útra megyünk, mennyi ideig leszünk távol, mekkora a bőrönd méret, amit feladhatunk a reptereken. Ha ezekkel tisztában vagyunk, akkor egy rövidebb utazásra egy közepes méretű bőrönd is elegendő lehet. Törekedjünk arra, hogy a közepes bőrönd jól zárható legyen, hiszen senki sem szeretné, ha az utazási célhoz érve elveszne pár személyes tárgy vagy ruha a bőröndből.
Rendezés:

Az M-es méretű bőröndök mindenkinek remek választásnak bizonyulnak, akik utazás előtt nagy gondot fordítanak arra, hogy semmit se felejtsenek otthon, a holmijukat pedig rendezetten, praktikusan csomagolják el. Mi sem bosszantóbb annál, mint amikor a rendelkezésre álló táska túl nagy vagy túl kicsi. Ha túl nagy, akkor feleslegesen foglalja a helyet a közlekedési eszközökön, arról nem is beszélve, hogy a repülőgépek fedélzetére fel sem lehet vinni őket. Ha pedig túl kicsi, akkor nem minden holmi fér el benne, a nélkülözhetetlen dolgok hiánya pedig kétségkívül beárnyékolja a célállomáson való tartózkodást. A közepes bőrönd viszont pont azt a méretet testesíti meg, ami ideális a pár napos utazásokhoz, amikor tényleg csak a legszükségesebb ruhák, higiéniai eszközök, neszesszerek, műszaki cikkek kerülnek elvitelre.

A Noen webáruházban gazdag választékban állnak rendelkezésre a közepes bőröndök, melyek dekoratív kinézettel, speciális biztonsági rendszerrel, valamint minőségi anyagválasztással örvendeztetik meg a felhasználókat. A gurulós kivitelben készülő, teleszkópos fogantyúval felszerelt bőröndök már számtalanszor bizonyságot tettek arról, hogy maximálisan ki tudnak elégíteni minden igényt, amik a holmik pakolásával, illetve szállításával kapcsolatban felmerülhet. Mint, ahogy a többi termék esetében is, a közepes bőröndöket is garanciával együtt lehet megvásárolni, ami szintén azt jelzi, hogy a vásárlók a lehető legjobb döntést hozzák, amikor a Noen webáruházban adják le a rendelésüket.